TV-sztárok

Elárulta új műsorait az RTL Klub

Igazi sorozatdömpingre számíthatnak az RTL Klub nézői, januártól ugyanis hat új sorozattal nyitja a 2013-as évet, míg a már közkedvelt sorozatok új évaddal folytatódnak.

fotó: RTL Sajtóklub
Fotó: RTL Sajtóklub

Január 7-től, hétfő esténként a Dr. Csont spin-offja, a Csont nélkül című amerikai sorozat jelentkezik, melyben az iraki háború veteránja, Walter Sherman egy fejsérülés következtében különleges képességre tesz szert: látja az összefüggést bizonyos események, emberek vagy tárgyak között.

Január 9-én, szerda este dupla epizóddal nyit a Szulejmán című török, kosztümös sorozat. A politikai cselszövésekkel és szerelmi intrikákkal átszőtt sorozat hihetetlen látványvilággal kalauzolja majd el a nézőket az Oszmán Birodalom világába, minden szerda este.

Februárban további sorozatokkal bővül majd az RTL Klub kínálata. Bemutatásra kerül az Arrow című amerikai sorozat, melyben a milliárdos Oliver Queen élete gyökeres fordulatot vesz, amikor egy hajótörés következtében öt évig egy sziget fogságában ragad. Hazatérése után nappal újra a megszokott, régi életét éli, ám éjszaka a saját maga által létrehozott alteregójának, Arrow-nak bőrébe bújva az igazságszolgáltatás példaképeként él.

A vérbeli akciósorozatok rajongóinak kedvence lehet majd a True Justice című sorozat, melynek Steven Segal a főszereplője. A Le Grand című francia krimisorozat is minden bizonnyal nagy népszerűségnek örvend majd; a Jean Reno főszereplésével látható sorozat nem nélkülözi a váratlan fordulatokat és az izgalmas akciójeleneteket sem.

Továbbá szintén az RTL Klub képernyőjén lesz látható a Transporter című akciósorozat is, melynek érdekessége, hogy egyik főszereplője a külföldön is sikeres magyar színésznő, Osvárt Andrea.

Új évadokkal folytatódnak az RTL Klubon már nagy népszerűségnek örvendő sorozatok is. Így a Mentalista a 4. évaddal, a Grace Klinika a 8. évaddal, A rejtély a 3. évaddal, A főnök az 5. évaddal, A hatalom hálójában és a Totál szívás a 3. évaddal, míg a Ments meg! a 6. évaddal jelentkezik az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top