TV-sztárok

Bejelentették! Ők táncolnak a Szombat esti lázban

Hétfőn délelőtt egy sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Klub, hogy kik lesznek az RTL II-es csatornán futó Szombati esti láz új zsűritagjai, és kik lépnek a táncparkettre!

Hetek óta folyik a találgatás arról, hogy kikért izgulhatunk a táncos műsorban. Nos az RTL januári sajtótájékoztatóján elárulta, hogy kikre voksolhatnak a nézők szombatonként.

Műsorvezetők: Lilu és Csonka András (eredetileg Oroszlán Szonja lett volna a női műsorvezető, ám vele a csatorna nem tudott megállapodni – a szerk.)

Zsűritagok: Esztergályos Cecília, Szirtes Tamás, aki ítészként már jól bevált a Csillag születikben is, a zsűri harmadik tagja Keleti Andi, aki már korábban versenyzőként is indult, így pontosan tudja, hogy milyen nehéz dolguk is van a táncosoknak. A negyedik zsűritag, Tihanyi Ákos, aki koreográfusként dolgozott az X-Faktorban és a Csillag születikben is.

Fotók: Besenyei Gergely

 

Táncosok:

1. Bálint Antónia és partnere Angyal András, aki korábban Udvaros Dorottyával is táncolt.

2. Györfi Pál Práger Kitti, akit Gönczi Gábor mellett láthattunk már.

3. Varga IzabellaCseh Szakál Tibor, aki Gáspár Beát okította egy korábbi évadban.

4. Vastag Csaba Máramarosi Tünde, aki a magánéletben Vastag Tomi szerelme.

5. Szilveszter gazda a Házasodna a gazda című műsorból Molnár Andrea, aki Katus Attilával egészen az aranyéremig jutott.

6. Istenes BenceSüdi Iringó, aki Somló Tamással, Stohl Andrással és Hajas Lászlóval is táncolt már.

7. Tóth GabiMarkó Robi, aki Kovács Ágit vitte táncba.

8. Dundika – és partnere Mészáros Máté.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top