TV-sztárok

Ez az RTL Klub 2013-as titkos fegyvere

Az RTL II-es csatornán a Szombati esti láz indul februártól, míg az RTL Klub egy új saját sorozattal várja a nézőket. De, hogy milyen műsorokkal erősít még a két csatorna? Eláruljuk!

Ez az RTL Klub 2013-as titkos fegyvereAz RTL 2-n négy saját gyártású sorozat is indul a meglévőek mellett, ebből az egyik a Szombat esti láz lesz. Indul a Gazdálkodj okosan! című műsor is, ez hetente egyszer jelentkezik majd új résszel, amelyben mindig egy adott család történetét dolgozzák fel, és próbálnak gazdasági tippekkel és szakértőkkel segíteni, a nehéz helyzetbe jutott embereket.

Így búcsúzott Ördög Nóra a csatornától – fotó

Az RTL Klubon indul február 11-től az Éjjel-nappal Budapest című sorozat, amely nem reality lesz, hanem fikció, ebben a sorozatban debütál színésznőként VV Anikó is. A naponta jelentkező egyórás műsor egy fiatal budapesti társaság mindennapjait és bulizási szokásait mutatja be. Elöljáróban annyit, hogy aki szereti a hisztis drámakirálynőket, és jól szórakozik a bénázó macsókon, az szeretni fogja az RTL és az IKO új produkcióját is. A sorozatot nem stúdióban, hanem a Margit körút 1. szám alatt  található házban forgatják, összesen 8 szobában; az epizódok szeretetről és barátságról szólnak és az RTL hosszú távra tervez a vadonatúj produkcióval.

Péntektől péntekig címmel indul Istenes Bence új bulvárműsora az RTL 2-n. Ebben újra nézhetjük az aktuális hét saját gyártású produkcióinak legjobb riportjait is (Forró nyomon, Fókusz, Reflektor).

 Ők lettek a Szombat esti láz táncosai, és ők fognak zsűrizni! Képek és részletek, itt!

Kezdődik a Segítség! Bajban vagyok az RTL 2-n, amely jogi és lelki segítséget adó dokureality lesz, hasonlóan feldolgozva, mint a Gyanú árnyékában.

Ez az RTL Klub 2013-as titkos fegyvereÚj sorozatok

Az RTL 2-n útjára induló Homeland sorozat számos nívós díjat besöpört már (Emmy és Golden Globe), de érkezik az új Dallas második évada is. Sőt a Bud Spencer-rajongók is örülhetnek, hiszen egy nemrégiben forgatott sorozatot is megvásárolt a csatorna, de a Nyomtalanul című sorozat is itt lesz látható. Szerencsére folytatódik Meredith és Derek évődése is a Grace Klinikában ez már az RTL klubon.

Sikerfilmek

Aki kihagyta moziban az Avatart, az idén az RTL klub jóvoltából bepótolhatja a tévében. A divatrajongóknak jön Az ördög Pradát visel, a romantikusok pedig az Ausztrália alatt könnyezhetik tele a távirányítójukat. A második résszel visszatér a Fantasztikus négyes, és a Sherlock Holmes első részét is megnézhetjük tavasszal már HD minőségben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top