TV-sztárok

Kisfiú lesz az újabb VV-baba

Boldog és kiegyensúlyozott kismama lett az egykori Való Világ-szereplő, Szögeczki Ági.

A harminchét éves egykori VV-s már hosszú évek óta újságíróként dolgozik, és hamarosan első kisbabája is megszületik. Azt pedig már most tudja, hogy kisfia érkezik. „Mindig úgy éreztem, hogy kislányom lesz, sőt most, áldott állapotban is azt súgták az anyai ösztöneim, hogy egy apró lánykát hordok a szívem alatt” – mondta a Borsnak Ágica. Az egykori híresség annyira biztos volt megérzésében, hogy már a nevet is kitalálta párjával, csakhogy mint kiderült, mégis kisfiút hord a szíve alatt. „Szofit vártuk… Nem vagyok csalódott, csodálatos érzés anyának lenni. És rövidesen eldöntjük, hogyan hívják. Valami olyasmi jöhet szóba, ami olaszul és magyarul is érthető, azaz mindkét országban ­haszná­latos” – mondta Ágica, akinek párja, Renato Olaszországban él.

A Való Világ utolsó szériájában szereplő Eszter is kisbabát vár. Az ügyvédként praktizáló fiatal lány nyáron ment férjhez, és alig két hónap múlva világra jön első gyermeke.

Kisfiú lesz az újabb VV-baba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top