TV-sztárok

A Szulejmán sztárja: “Veszekedésektől volt hangos az otthonunk”

Furcsa kettősség lakozik a Szulejmán című sorozat főszereplőjének lelkében. Halit Ergenc gyerekkora szülei veszekedéseitől volt hangos, ma már mégis hálás, hogy mindezt átélte, mert a megpróbáltatások elől menekült a színészethez.

Nehéz gyerekkora miatt lett színész a Szulejmán sztárja

„Állandóan veszekedésektől volt hangos az otthonunk”

Nehéz gyerekkora miatt lett színész a Szulejmán sztárjaAz RTL Klubon futó sorozat sztárja a GQ magazin hasábjain vallott gyerekkoráról. „A szüleim kapcsolata finoman szólva sem volt rózsás. Az általános iskolát már úgy kezdtem el, hogy állandóan veszekedésektől volt hangos az otthonunk. Nagyon viharos időszak volt ez. A szüleim el is váltak, azonban az anyagi helyzetük nem engedte meg, hogy szétköltözzenek, így még a válás után is egy fedél alatt kellett élniük. Állandó harc dúlt köztük, ami elől én mihamarabb el akartam menekülni” – emlékezett vissza a nehéz időkre Halit.

Gyerekkori sérelmek

Felnőttként szülei tiltása ellenére – ők építésznek szánták – a színészet felé kezdett kacsingatni. „Ha most visszatekintek arra az időszakra, mintha valaki másnak az élete lenne. Otthagytam az egyetemet, ahol építészmérnöknek tanultam, és jelentkeztem a színművészetire. Úgy éreztem, hogy ez segíthet feldolgozni a múltat, és igazam lett. A gyerekkori sérelmeket színészként a javamra fordítottam.” Ezek után nem csoda, hogy Szulejmán szerepében is olyan hitelesen alakítja a keménykezű szultánt, aki az érzelmeket hátrahagyva számol le sorozatbeli feleségeivel…

Nehéz gyerekkora miatt lett színész a Szulejmán sztárjaHűtlen volt nejéhez

Magánéletében már jóval kevesebb sikerrel tudta a javára fordítani gyerekkori tapasztalatait. A tavalyi évben ugyanis válságba jutott házassága Bergüzart Korellel, a Seherezádé című sorozat főszereplőjével. Egy török napilap rántotta le a leplet a csalfa Ergencről, és fotókkal is bizonyította, hogy a színész egy török énekesnővel csalta hites feleségét. A fiatalasszony akkor gyermekükkel együtt elköltözött közös otthonukból, és sokáig úgy tűnt, a házasság menthetetlen. Halitnak azonban hosszas ostrom után sikerült visszasírnia magát felesége karjaiba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top