TV-sztárok

Nem használ a szívműtét Majkának

Halálfélelem gyötri a rappert, de ennek ellenére nem lassít a tempón, és naponta koncertezik. Ha ennyire túlhajszolja magát, a betegsége akár szívleálláshoz is vezethet.

„Szó szerint szívok a szívemmel 2002 óta. Azt a fajta ritmuszavart, amilyen nekem van, csak szóban tudja gyógyítani az orvostudomány. (…) Kétszer feküdtem kés alá, de konkrétan semmi sem változott” – írta Majka a közösségi oldalán. A vele született szívritmuszavar a legrosszabb esetben hirtelen szívmegálláshoz vezethet. A Heti hetesből kiszállt rapper azonban továbbra is sokat dolgozik, miközben egészségi állapota saját bevallása szerint sem javul. A rosszullétek azonban nemcsak az énekes – akit gyakran gyötör halálfélelem és pánikbetegség –, hanem párja életét is befolyásolja. Dundika – aki mihamarabb kistestvért szeretne kisfiának – azonban tudja, mit kell tennie ilyenkor. „Jól ismerem már Petit, és tudom, mikor pánikol, és mikor kell komolyan venni” – mondta a Borsnak.

Nem használ a szívműtét Majkának

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top