TV-sztárok

Ki utazhat idén nyáron a Kinderrel?

Lassan elkezdhetnek izgulni azok, akik részt vesznek a Kinder nyári nyereményjátékában és az egyik kétheti nyereménnyel szeretnék meglepni családjukat. A lakóautós körutazásért vagy a Balaton-parti szállodai nyaralásért még most sem késő elkezdeni játszani.

Június 3-a óta minden nap 20 család örülhet azok közül, akik már részt vettek a Kinder „Legyen színesebb a nyár!” nyereményjátékában. Ők azok, akik játszottak, és megnyerték a naponta kisorsolt 20 db családi belépő egyikét a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

A szerencsés nyertesekben annyi a közös, hogy mindannyian vásároltak 500 Ft értékben Kinder hűtött termékeket, megőrizték az üzletben kapott blokkot, lefényképezték és feltöltötték a www.hutottfinomsagok.hu oldalra.

Ki utazhat idén nyáron a Kinderrel?

Közben persze ügyeltek arra is, hogy a játékban olyan nyugtával vegyenek részt, amelyen egyszerre legalább 500 Ft értékben szerepel Kinder Tejszelet, Kinder Pinguí, Kinder Maxi King, Kinder Paradiso vagy Kinder Chocofresh vásárlása.

Az első napi nyertesek után azonban hamarosan az is kiderül, hogy kik lesznek a játék első kétheti győztesei, akik a különleges utazásoknak örülhetnek. A Kinder promóciójában ugyanis a napi nyeremények mellett a résztvevők között kisorsolnak egy-egy 4 fő részére szóló nyaralást is egy szuper lakóautóval vagy a siófoki Hotel Azúr szállodába. A 8 éjszakás nyaralások mellé ráadásul még 200 000 Ft költőpénzt is kapnak a szerencsések.

Vajon ki vehet részt családjával együtt egy felejthetetlen nyugat-magyarországi felfedezőtúrán? Ki nyaralhat családjával együtt a Balaton partján? Nemsokára megtudjuk.

Csatlakozni azonban még most sem késő! Érdemes játszani a www.hutottfinomsagok.hu oldalon egészen június 30-ig, hiszen a nyereményekkel az egész család számára igazán különleges és színes lehet a nyár!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top