TV-sztárok

Sztárjaink a hőségben is nagyon aktívak

Sztárjaink a hőségtől sem riadnak meg: a kánikula ellenére is folyamatosan pörögnek és edzenek, amit tudatják is rajongóikkal.
facebook.com
Fotó: facebook.com

Úgy tűnik, a magyar sztárok különösen ügyelnek alakjukra, a fiatal nők legalábbis elszántan folytatják a napi edzést a rekkenő hőség ellenére is. Mindezt nagy mosollyal és lelkesen teszik, legalábbis erről tanúskodnak azok a képek és megjegyzések, melyeket rajongóiknak tesznek közzé oldalaikon.

 Szabó Zsófi tegnap esti, edzőtermi fényképe kapcsán kicsit beszélgetett rajongóival is, a beszélgetés során pedig kiderül, hogy bizony neki is nehezére esik az edzés ilyen hőségben, ezért is választja inkább az esti órákat.
Elárulta ezen kívül azt is, mit jelent a fotón jól látható, hosszú tetoválás: „Az életet véges-végig együtt kell leélni, úgy válik el, mit ér a nő és mit ér a férfi.”

facebook.com
Fotó: facebook.com

Debreczeni Zita ezúttal egyszerűen csak annyit kommentált, hogy ma sincs lazsálás, de a súlyzózás közben, hátulról ellőtt fotó alapján úgy tűnik, ezt komolyan is gondolja, ráadásul a kirajzolódó izmok le sem tagadhatnák az állandó karbantartást. Zita egyébként nemcsak edzésben aktív, hanem munkában is, gyakran illusztrálja oldalát fotózással kapcsolatos fényképekkel is.
Reggel pedig már a korai órákban meghatottságát fejezte ki Tallós Rita bátor lépése kapcsán. „Nagyon szurkolok Tallós Ritának! Tökéletesen fogalmaz a cikkben: ebben semmi szégyellnivaló nincs! Egy igazi kemény nő!!!!! És így is gyönyörű!!!!!!!  Na jó… most tényleg eltört a mécses…” – írta a Borsban tett nyilatkozatról.

facebook.com
Fotó: facebook.com

Rubint Réka, mint mindig, most is ügyel az edzésre, a torna mellett rendszeresen jár futni is. A hőség miatt ennek időpontját viszont már egyre inkább a hajnali órákra teszi.
1/2 7-kor már indulnak is, mint mondja, még a nagy meleg előtt. „Szép az élet, sportoljatok!” – biztatja erre az olvasóit is a 9 km-es futás előtt. 

Bódi Sylvi ezúttal a nyújtást választotta, valószínűleg rá is fér a rúd, a szörf és a wakeboard mellett, ráadásul imádja, legalábbis nagyon lelkesen ír róla.
„Imádom a nyújtás órákat Évivel!!!! :))) Minden alkalommal tud valami újat mutatni. Napról napra többet tudok meg a testemről és az izomzatom működéséről” – ecseteli az élményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top