TV-sztárok

Szakított, és menekül párjától a TV2 sztárja

Pénz és útlevél nélkül arra vár Londonban Nkuya Sonia, hogy végre hazajöhessen. Nagyköveti segítséget remél az énekesnő, aki kislányával hazajönne.

Nkuya Sonia alig két évvel ezelőtt költözött vőlegényével Londonba, hogy új életet kezdjen, tavaly februárban pedig megszületett első közös gyermekük. A Bors értesülései szerint azonban zátonyra futott az egykori megasztáros és párja kapcsolata, Sonia a másfél éves kislányával egy ismerőséhez ment, és egyelőre nem tudja, hogyan juthatna haza. Pénze nincs, mivel vőlegénye fizetéséből éltek, az apa pedig állítólag a kislányuk útlevelét is elvette. „Való igaz, ez történt. Remélem, minél hamarabb hazajuthatunk” – erősítette meg a történteket a bulvárlapnak az exmegasztáros, aki végül a brit nagykövetségen tudja majd pótolni a papírokat, barátai pedig kisegítik, hogy legyen pénze a hazaútra. „Amint itthon lesz az ügyfelem, elindítjuk a gyermekelhelyezési pert” – nyilatkozta Sonia ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.
A velvet ezzel szemben úgy tudja, hogy Nkuya Sonia vőlegénye felajánlotta: átadja a gyerek útlevelét, ha kell, hivatalos szervek jelenlétében teszi meg mindezt, de a volt megasztáros állítólag elzárkózott ettől.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

 Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top