TV-sztárok

Végleg kiírhatják a sorozatból az RTL Klub sztárját

Egyetemre megy a sorozat táncoslánya.

Végleg kiírhatják a sorozatból az RTL Klub sztárjátAz Éjjel-nappal Budapest írói néhány hete Olaszországba deportálták a sorozat Vivienjét, miután a táncoslány is áldozatául esett Kristófnak, aki összetörte a szívét. Több szereplő is távozott már a fikciós sorozatból, ám hosszabb-rövidebb szünet után eddig még mindenki visszatért. Ám Vivien, igazi nevén, Vinklermann Gréta sorsa lehet, hogy másképp alakul, és többet nem látjuk a Margit körúti albérletben. A folyton hisztiző lány ugyanis felvételt nyert az ELTE pszichológia szakára, s a hírt közösségi oldalán boldogan osztotta meg barátaival. „Felvettek! ELTE PPK pszichológia!” – írta Gréta, akinek nem titkolt vágya, hogy egy nap szexuálpszichológusként dolgozhasson.

„Gyerekkoromban a mesekönyvek helyett az emberi testről szóló könyveket olvastam, és mindig a szexről szóló részek érdekeltek a legjobban. Sokáig orvos akartam lenni, aztán kiderült, hogy nem bírom a vért, így inkább a pszichológia mellett döntöttem. Abban is van anatómia, biológia, és szexszel is lehet foglalkozni ennek kapcsán” – nyilatkozta korábban a Borsnak, és mi drukkolunk, hogy inkább az iskolapadot koptassa, mintsem a táncosrudat.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top