TV-sztárok

Műtét vár Győzike lányára

Fogyása miatt megnyúlt a bőre, ezért kés alá fekszik Evelin.

Gáspár Evelin az elmúlt időszakban rengeteget fogyott, csinos alakját pedig nem titkolja, új külsejét bátran mutogatja közösségi oldalán is. De a hirtelen fogyás nem tett jót a bőrének, s ez zavarja a lányt – írja a Blikk. Meg nem erősített információk szerint Győzike elkísérte egy plasztikai sebészhez a lányát, aki megnyúlt bőrétől szeretne megszabadulni. Gáspár Győző nem tagadta, hogy lányával sebésznél járt, de hogy pontosan milyen műtétje lesz Evelinnek, nem árulta el. „Valóban ott voltunk, de hogy miért, egyelőre senkinek semmi köze hozzá” – nyilatkozta. Győzike ahhoz az orvoshoz vitte lányát, aki őt is megműtötte. „A sok fogyástól a bőr megereszkedik, nem csupán a hason, hanem a deréktájékon, a karon, a mellen. Ilyen esetben a bőrt eltávolítjuk, és amennyiben a páciens igényli, a zsírszöveteket újra felhasználjuk például a popsiban, így egy kerekebb, feszes formát hozva létre” – nyilatkozta a lapnak a Gáspár család plasztikai sebésze.

Nézd meg Evelin fogyásáról készített képgalériánkat, itt: 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top