TV-sztárok

Terápiára járt az X-Faktor énekese

Danics Dóra tavaly a mentorházig jutott az X-Faktorban. Idén ismét elindult a tehetségkutatóban, ám azt mondja, a tavalyi kiesése után teljesen padlóra került.

Négy igennel jutott tovább idén az X-Faktor-táborba Danics Dóra. A vágóként dolgozó énekesnő nem először állt az RTL tehetségkutatójának színpadán. 2012-ben az élő adások előtt búcsúzott, mivel Malek Miklós nem vitte magával a döntőbe. Dóra azt mondja, a kiesése után próbálta magát nyugtatni, hogy nincs baj, ez nem jelenti a világ végét… „Végül volt egy komoly megzuhanásom, minden összejött, az X-Faktor és más dolgok is. Még terápiára is jártam egy pár hónapot, aztán apránként összeszedtem magam” – meséli Danics Dóra, aki ma már úgy látja, hogy neki is szüksége volt erre az egy évre.

Danics Dóra egyébként Bach Szilvia humorista lánya, ám nem ő volt az egyetlen énekes, aki egy ismert szülővel érkezett a meghallgatásra. Szintén megpróbálkozott idén a tehetségkutatóval Nádas György fia.

Terápiára járt az X-Faktor énekese

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top