TV-sztárok

Így vallott szerelméről Szabó Zsófi

A Pimasz úr ott alszik című műsorban mesél őszintén szerelméről Szabó Zsófi.

A SuperTV2 Pimasz úr című műsorának vezetője elárulta, örül annak, hogy megismerhette Szabó Zsófit. A színésznő a műsorban elárulta, hogy örökre hálás lesz párjának, Nagy Tamás Grandénak, aki sokat segített neki egy nehéz időszakában – írja a Blikk. „Beszélgetésünk alatt végig érezhető volt rajta az a kettősség, ami az utóbbi években jókora terhet rak rá: megfelelni az álomnő karakternek, aki minden fényűző parti főhősnője, és aki meri vállalni a magányt is” – mesélte Papp Gergő, azaz Pimasz úr, akinek Zsófi azt is elmondta, hogy Nagy Tamáson kívül a Hajdú házaspár is sokat segített neki, hogy felálljon. A Blikk információi szerint Zsófi a napokban ünnepelte születésnapját, aminek alkalmából párja egy olaszországi nyaralással lepte meg.

A Szabó Zsófiról és párjáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top