TV-sztárok

A munka hozta össze a Tv2 két egykori arcát

Bella Levente igyekszik a legjobbat kihozni Agárdi Szilviből.

A munka hozta össze az egykori megást és a Voice fiatal énekesnőjétElső, önálló lemezén dolgozik Agárdi Szilvi, a Voice-ban feltűnt fiatal énekesnő, akit az egykori megasztáros Bella Levente vett a szárnyai alá. A tapasztalt zenész mindent megtesz, hogy megmutassa az ifjú énekesnő egy teljesen új oldalát. „Próbáltam Szilvinek egy nagyon trendi, új, fiatalos dalt összerakni, hogy igenis vállalja be, hogy ő egy fiatal, csinos lány, mert picit hajlamos, öregesebb, komolyabb dolgokat csinálni. Így, míg az első dal inkább olyan, mint amit Szilvi álmodott meg magának, nem olyan slágeres, de nagyon szép, addig a második nagyon mai, kimondott slágernek készült. Jövő héten már adjuk is le a nagy rádióknak, és bízunk a sikerben” – árulta el Bella Levente, akitől Szilvi vette át a szót.

Önállóan is szeretné megállni a helyét

„Nagyon izgulok az első lemez miatt. Dénessel még mindig vannak közös fellépéseink, de szeretnék önállóan is bizonyítani, hogy megmutassam, egyedül is megállom a helyem” – mesélte mosolyogva a gyengén látó énekesnő, akinek még mindig nehéz elhinnie, hogy sokan példaképként tekintenek rá. „Hihetetlen és furcsa is egyben, én magam sem hiszem el, hogy példakép vagyok, és szerintem addig jó. Azonban jó érzés is egyben, hisz ezzel segíthetek a sorstársaimon” – tette hozzá Szilvi, aki október 12-én a Fehér Bot Világnapja alkalmából ad jótékonysági koncertet a Republic zenekarral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top