TV-sztárok

Megviselte a kritika Sebestyén Balázst

Sebestyén Balázsék műsorát több mint egymillióan nézték, de nagyon megosztotta az embereket!
A(z) “Neked tetszett Balázsék új műsora?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Egyáltalán nem!

Több mint egymillióan látták Sebestyén Balázs és Vadon Jani új műsorát, amit rengeteg kritikai ért – írja a Bors. “Számítottunk arra, hogy megosztja a közönséget és arra is, hogy sok kemény kritikát kap majd a műsor. A műfaj sajátja, hogy feszegeti a határokat, a műsorvezetők nem bánnak kesztyűs kézzel a vendégekkel, kendőzetlenül fogalmazzák meg a véleményüket. Nem tervezünk változtatást, sőt!” – mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. Balázséknak volt egy szerencsétlen poénjuk, a fociválogatott szövetségi kapitányának feleségén élcelődtek – aki immár két éve elhunyt -, ezért végül Balázs bocsánatot  kért, de a műsort szapuló kommentek száma így sem csökkent. “Megviseltek az elmúlt napok eseményei” – mondta Sebestyén Balázs.

Megviselte a kritika Sebestyén Balázst

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top