TV-sztárok

Sztárban sztár: szerelméről vallott Liptai Claudia

Liptai Claudia bevallotta, komoly múlt fűzi George Michaelhez. Ezért is várta olyan nagyon Bereczki Zoltán produkcióját a Sztárban Sztár adásában.

Szerelméről vallott Liptai ClaudiaBereczki Zoltán George Michael bőrébe bújt a péntek esti Sztárban Sztár adásában. Az átváltozást vegyesen fogadta a zsűri.

“Sokkal jobb tested van, mint George Michaelnek – mondta Hajós András. – Vékonyabb vagy, ő pedig kicsit ducibb. Talán ezért tűnt ez a fajta mozgás nálad kicsit túlzásnak.” Úgy látták, a kelleténél talán többször tetten érhető volt a produkcióban Bereczki személye. Majka szerint pedig a színész inkább úgy nézett ki, mintha “bármi olyat lehetne venni tőle, ami nem legális”.

Liptai Claudiában maradt egy kis hiányérzet is. Nem találta tökéletesnek az átalakulást. Talán azért, mert bevallotta, hogy kamaszként eljött a pillanat az életében, amikor Thomas Anders poszterének helyét George Michael portréja váltotta fel szobája falán, tehát érzékeny emlékek fűzik az énekeshez.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top