TV-sztárok

Írjunk levelet a Mikulásnak!

Az ünnepek közeledtével a rutinosabb szülők már most elkezdik törni a fejüket, hogy mivel ajándékozzák meg gyermeküket karácsonyra.

A tengernyi lehetőség közül mégis nehéz kiválasztani a legmegfelelőbb ajándékot. Tapasztalataink mellett az alábbi támpontok is a segítségünkre lehetnek ahhoz, hogy az öröm ne csak pár percig tartson. Az ajándéknak valódi értéket kell képviselnie, így később is nagy becsben tartott kincs lesz.

A fejlesztőképességet is szem előtt tarthatjuk, elvégre játszva tanul a gyerek.

A kísérletezés izgalmas felfedezőút, de az a legbiztosabb, ha gyermekünk segítségét kérjük, anélkül, hogy ő ezt észrevenné. Például írjunk együtt levelet a Mikulásnak! A szülők és a gyerekek most ehhez kapnak segítséget a Matteltől. A www.levélamikulásnak.hu weboldalon különböző levélpapírok és minták közül választhatunk, így a Mikulásnak írt levél tetszés szerint dekorálható és egyénivé tehető. Még regisztrálni sem szükséges. Az oldalon három különböző típusú levélkészítő alkalmazás található: lányoknak, fiúknak, babáknak.

Írjunk levelet a Mikulásnak!

A menüsorban megtalálhatók az egyes márkák és a termékfotók, így a levélbe könnyen behúzható a kiválasztott játék képe.

A gyerek beleéli magát, szárnyaló fantáziával írja a listáját, rajzol, színez, dekorál, mi pedig az együtt töltött idő élménye mellett hasznos ajándéktippekkel is gazdagodhatunk.

A levél kinyomtatható, lementhető, és e-mailben is elküldhető más családtagok részére, hogy segítsük ezzel az olykor sok fejtörést okozó ajándékvásárlást.

Az oldalon megtalálható a boltlista is, ahol a termék megvásárolható, megkönnyítve ezzel az ünnepi lótás-futást.

Ráadásul 2013. december 31-ig most bármely Mattel termék megvásárlásával részt vehet egy nyereményjátékban is.

Mindössze annyi a teendő, hogy regisztráljon az oldalon, és töltse fel a vásárolt termék blokkján szereplő AP kódot. Pörgesse meg a szerencsekereket, és nyerjen naponta 2500 Ft-os kuponokat, vagy a fődíjat, egy Fiat 500-as személyautót!

További információ a www.levélamikulásnak.hu weboldalon található.

Kellemes ünnepi készülődést, a játékhoz pedig sok szerencsét kívánunk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top