TV-sztárok

Új sorozatok és klasszikus filmek a hűvös novemberi napokra…

A hideg beköszöntével egyre több időt töltünk otthon bekuckózva a jó meleg pokróc alatt. A szabadtéri programokat hanyagoljuk, helyette inkább valami olyanra vágyunk, amihez ki sem kell tenni a lábunkat a lakásból.

Az otthoni teendők mellett, mindannyian vágyunk egy kis szórakozásra is. Lehuppanni a tévé elé, kortyolgatni egy isteni forró teát, és élvezni a UPC Direct különleges kínálatát. A UPC Direct, mivel  műholdas TV-szolgáltatást nyújt, az ország minden területén elérhető, így tényleg bárki kedvére válogathat a 4 fantasztikus csomag kínálatából. A Direct Light, Direct Medium, Direct+ és SuperPak csomagok kiváló csatornái között bárki megtalálhatja kedvenceit, és máris felvidíthatja a ködös novemberi estéket.

Mi megnéztük, mivel teheted izgalmassá ezt a hetet!

Amit ajánlunk – vadonatúj sorozatok és igazi nagy klasszikusok -, szerintünk a héten ezt érdemes megnézni:

  • Az AXN White csatorna, a héten indítja el új sorozatát, a Candleford-i kisasszonyokat. (I. évad/1. rész) Szerintünk nemcsak nőknek szól!

    A sorozat Flora Thompson novella trilógiájából készült a BBC feldolgozásában, mely a XIX. század végi, viktoriánus kori Oxfordshire tartományban játszódik Angliában. A sorozat főszereplője a tinédzser korú Laura Timmins (Olivia Hallinan), akinek élete nagy fordulatot vesz mikor családjában új gyermek születik, és így a szülői házat elhagyva Candleford városába költözik, hogy ott a saját lábára állva mesterséget tanuljon.

Új sorozatok és klasszikus filmek a hűvös novemberi napokra...
 
  • Az AXN Black sem marad el újdonságokban. A héten két újdonsággal is meglepik a nézőket.

    Tetten érve reality show I. évada egy csapat álruhás áruházi nyomozó mindennapjait mutatja be, melyek a legrafináltabb, legravaszabb bolti tolvajok lefülelésével és kézre kerítésével telnek. Izgalomban nem lesz hiány.

    Új sorozatok és klasszikus filmek a hűvös novemberi napokra...

    A másik különlegesség pedig egy új sportműsor, a Favágók I. évada, amely Kanada és az Egyesült Államok legjobb férfi és női favágóit mutatja be, akik sportszerűen mérkőznek meg egymással, hogy elnyerjék a „A nap favágója” címet és az ezzel járó pénznyereményt. A favágók sajátos, különleges technikákat vetnek be, hogy ellenfeleik fölé kerekedjenek a heves megmérettetésekben.
    Lehet, tanulhatunk is belőle, hogy a tűzifánkat hogyan is vágjuk össze télire.

Új sorozatok és klasszikus filmek a hűvös novemberi napokra...
 
  • Az AXN csatornától már megszokhattuk, hogy mindenki számára kínál valami jó kis sorozatot. Szerintünk a héten a kórházsorozatok kedvelőit fogja a tévé elé ültetni. Hiszen bevezető résszel indul a Trinity kórház.

    A sorozat főszereplője Christina (Jada Pinkett Smith), aki a Richmond Trinity Kórház főnővéreként és egyedülálló anyaként igyekszik helytállni a mindennapokban. A bevezető részben Christina egy végső stádiumban lévő rákbeteg, és férje legjobb barátja, David megsegítésére siet munkahelyére.

    Új sorozatok és klasszikus filmek a hűvös novemberi napokra...

Az izgalmas sorozatok mellett azért a filmkínálat is lebilincselő.

Mi a Filmbox csatorna – A Hókirálynő kalandfilmjét ajánljuk, az egész család számára.
A film a híres Andersen-mese adaptációja, melynek főszereplője Gerda (Chelsea Hobbs), aki édesapjával vezet egy elszigetelt északi szállodát. Életük egy rejtélyes szállóvendég, egy fehér bundát és gyémántokat viselő nő érkezésével bolydul fel. Ezt követően Chelsea szerelmét, Kait, aki a szálloda jóképű alkalmazottja, sem tudhatja már biztonságban a titokzatos vendégtől.

Új sorozatok és klasszikus filmek a hűvös novemberi napokra...

 

És a végére hagytunk egy igazi vígjátékot, amely bizony komolyan igénybe veheti a nevetőizmainkat, hiszen a legendás Peter Sellers alakítja benne a főszerepet.

Az MGM kínálatában láthatjuk az Estély habfürdővel című vígjátékot.

Hrundi V. Bakshi (Peter Sellers) indiai statiszta áll a történet központjában, aki csetlő-botló jelenlétével folyamatosan akadályozza egy szuperprodukció forgatását. Egy hatalmas baklövést követően viszont a film producere ahelyett, hogy végérvényesen eltávolítaná a statisztát, véletlenül egy előkelő estély vendéglistájára írja Hrundi nevét, ahol a statiszta további bonyodalmakat okozva jelenik meg.

Új sorozatok és klasszikus filmek a hűvös novemberi napokra...

 

Ha találtál kedvedre valót, de nem tudod megnézni, vedd fel digitális videorögzítővel (DVR-ral) és nézd meg akkor, amikor csak szeretnéd.

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top