TV-sztárok

Itt a TV2 legújabb tehetségkutatója

Jövőre egy vadonatúj énekes tehetségkutatóval, a Rising Starral jelentkezik a TV2.

2014 őszén 10 éves jubileumát ünnepli a Megasztár, ennek apropóján a TV2 új formátumot vezet be, az izraeli énekes tehetségkutató Rising Star hazai változatát. A Keshet International által kifejlesztett formátum szeptember óta fut Izraelben, elsöprő sikert aratott, így az amerikai ABC mellett francia, német, olasz és orosz tévétársaság is megvásárolta.

„A TV2 innovatív hozzáállását mutatja, hogy elhozza Magyarországra a Rising Start, amely egyedülálló formátum a televíziós piacon. A tehetségkutató kapcsán bevonjuk a modern technológiát, ezáltal egy újszerű, trendi produkciót láthatnak majd a nézők…” – mondta Ralf Bartoleit, a TV2 programigazgatója.

Az eddigi műsorokhoz képest ennek a műsornak a nagy különlegessége, hogy az SMS-szavazás helyett egy mobilapplikáción keresztül történik a nézők véleménynyilvánítása, amely a show minden másodpercében új fordulatot hozhat. A műsorba vágyó énekes tehetségeknek ugyanis először az adás hivatalos applikációját letöltő nézők előtt kell bizonyítaniuk, és ha a pozitív szavazatok száma elér egy bizonyos szintet, akkor folytatódhat a jelentkező számára a verseny.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top