TV-sztárok

Miller Zoltán 40 év sikerei, 20 év szerepei

Húszéves páratlan pályafutásának legszebb pillanatait megelevenítő élő zenés élőadással készül megkoronázni eddigi színpadi sikereit Miller Zoltán, aki sokoldalúságát nemcsak az Emberek zenekar frontembereként, hanem számos meghatározó musical főszereplőjeként is bizonyította már.

Miller Zoltán 40 év sikerei, 20 év szerepeiA december 29-én megvalósuló élő zenés est fókuszpontjában a Férfi, a Művész, de mindenekelőtt az Ember összhangja áll, a nézők így ízelítőt kaphatnak mindenből, amit Zoltán a színpadon és a magánéletben egyaránt képvisel.

Az Erkel Színház színpadán igazi stíluskavalkádban lehet része a közönségnek, hiszen pályafutásának legnevesebb musicalszerepeinek részletei, opera, magyar és világslágerek, rock & roll is felcsendül.

És hogy kik lesznek ebben az idén negyvenedik születésnapját ünneplő művész segítőtársai?

Családtagok, őszinte barátok és pályatársak, mint például Mahó Andrea, Koós Réka és Berkes Gábor.

A nem mindennapi est legmeghatóbb pillanatának mégis az ígérkezik, amikor a művészdinasztia három férfi tagja, Zoltán édesapja, Miller Lajos Kossuth-díjas operaénekes, és tizenhét éves fia, Miller Dávid egyszerre lép majd színpadra.

A különleges zenei csemege helyszíne és időpontja:
Erkel Színház, 2013. 12. 29. 19:00

Bővebb információk és jegyvásárlás itt:

http://millerzoltan.com/2012/06/2013-december-29-budapest/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top