TV-sztárok

Így siratta Paul Walkert a szerelme – videó

Először jelent meg a nyilvánosság előtt a néhány nappal ezelőtt elhunyt filmsztár, Paul Walker kedvese, Jasmine Pillchard-Gosnell. A 23 éves nő zokogva ment el egykori közös otthonukba.

A tragédia helyszínén siratta szerelmét Paul Walker kedvese - videóNapokon keresztül az utcára sem tette ki a lábát Jasmine Pillchard-Gosnell, akit édesanyja ápolt, miután megtudta, hogy kedvese, Paul Walker november 30-án autóbalesetben elhunyt – közölte a DailyMail.

Fiatal kora ellenére Gosnell és Walker már hét éve alkottak egy párt, és a nő tanulmányainak végeztével szerették volna komolyabbra fordítani kapcsolatukat. Jasmine a Halálos iramban sztárjának 15 éves lányával is jó kapcsolatot ápolt. Állítólag neki köszönhető, hogy apa és lánya újra egymásra talált, és az is, hogy Meadow két évvel ezelőtt úgy döntött, Hawaiin élő anyjától apjához költözik, Kaliforniába.

A 23 éves egyetemista nő kedden először lépett a nyilvánosság elé a tragédia óta. Első útja pedig kedvese szüleihez vezetett, ahova kisírt, bedagadt szemekkel, reszketve érkezett meg. Az összetört szívű Gosnell három órát töltött a Santa Barbarában található Walker házban. A látogatás után barátai kíséretében ment egykori közös otthonukhoz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top