TV-sztárok

Pamela békülne Berki Krisztiánnal

A féltékeny kismama kicsit lenyugodott, adna még egy esélyt Berki Krisztiánnak.

A Bors információi szerint Pamela hajlandó meghallgatni párja, Berki Krisztián magyarázatát, a telefonjában talált félreérthető SMS-sel kapcsolatban. Ez az üzenet volt az oka annak, hogy Krisztián egy nagy vitát követően távozott lakásukból. Akkor így fogalmazott: „Én mindig is tökéletes családra vágytam, de úgy tűnik, a párom féltékenységem megöli a szerelmünket.”

Pamela egyik közeli barátnője a lapnak elárulta, hogy az anyuka enyhülni látszik. „Most már bántja picit Pamelát, hogy meg sem hallgatta Krisztiánt, és jelezte neki, hogy érdekelné a magyarázat” – mondta. „Nem tudok konkrétumról beszámolni, majd a találkozót követően. Várom Krisztiánt és a magyarázatát” – mondta Pamela.

„Magyarázkodni nem fogok, mert nincs miért. Remélem, Hódi csak bocsánatot akar kérni. Ha így lesz, idővel talán el is felejtem majd ezt a ballépését. Azt meg nem nagyon szeretném, hogy a kislányom valaha is tanúja legyen ilyen vitáknak. Szeretetben szeretném felnevelni Natasát” – mondta lapnak Berki.

Berki Krisztiánról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top