TV-sztárok

Csalók áldozata lett Berki Krisztián kedvese – fotó

Az Édes Élet sztárja, Berki Krisztián rajongói oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy visszaéltek menyasszonya, Hódi Pamela nevével az interneten.

Hamis Facebook-profilt hoztak létre Hódi Pamela nevében. Berki Krisztián kedvesének a rajongói oldala néhány hete indult útjára, és napi szinten töltötték fel rá a kislányával, Natasa Zselykével vagy Berki Krisztiánnal készült közös fotókat. A Dunát átúszó Berki azonban rajongói oldalán figyelmeztette követőit, hogy ne dőljenek be a csalók által létrehozott oldalnak. „Fontos!

Szeretnélek benneteket tájékoztatni az esetleges félrevezetések miatt, h Hódi Pamelának nincs rajongói oldala, csak privát oldala van, minden más oldal kamu. a berki” – írta közösségi oldalán az Édes Élet szereplője. 

Nem Hódi Pamela a facebookos csalók első áldozata. Számtalan híresség életét keserítik meg a hamis rajongói oldalakat létrehozó titokzatos egyének, van, akinek kevésbé, van azonban, akinek komoly fejtörést okoznak. Tolvai Reni rajongói oldalát is egy hacker banda törte fel, akik ellen már folyik a nyomozás, de Weisz Fanni nevében is hoztak már létre hamis profilt. 

Visszaéltek Berki Krisztián kedvesének a nevével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top