TV-sztárok

Az Éjjel-nappal Budapest Joe-ja tovább kínozza elhagyott menyasszonyát

Néhány nappal ezelőtt még boldogan készült az esküvőjére az Éjjel-nappal Budapest Barbija, akit azonban vőlegénye, Joe az oltárnál hagyott faképnél. Ám úgy tűnik, a tetovált srác megbánta tettét.

Az Éjjel-nappal Budapest Joe-ja megbánta, hogy elhagyta BarbitNincs annál megalázóbb, mint amikor valakit az oltár előtt hagynak faképnél. Márpedig az Éjjel-nappal Budapest kemény legénye ezt tette menyasszonyával, Barbival. Az összetört szívű lány mindezek ellenére néhány nappal a lefújt lagzi után szerette volna rendezni kapcsolatát gyáva vőlegényével, de rajtakapta Joe-t, amint egy másik nővel csókolózik. Bár a férfi lépett vissza a házasságtól, most úgy tűnik mégsem képes elengedni egykori kedvesét. „Nem tudom mit tegyek. Az egyik pillanatban azt érzem, hogy jól döntöttem, a másikban azt, hogy nagyon hiányzik Barbi. Tudom, gyávaság volt így lemondani az esküvőt és összetörni a szívét” – mondta a sorozatsztár, akinek Barbi barátnői és szülei is nekitámadtak egy-két keresetlen szóval. „Megértem őket, de semmi közük a magánéletemhez. Azt ígértem Barbinak, hogy soha többet nem keresem, de ezt az ígéretemet nem tudom betartani, látnom kell őt!” – így tusakodik önmagával az Éjjel-Nappal Budapest kemény fiúja, aki a szerda esti részben újra felkeresi az elhagyott lányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top