TV-sztárok

Száraz Dénest megviselte, hogy meg kellett ütnie Szabó Zsófit – galéria

A sorozatbeli szerepe szerint csúnyán megveri Szabó Zsófit Száraz Dénes. A durva jelenetek mindkét színészt megviselték.

Sorozatbeli szerepük szerint egyre feszültebb a helyzet Balázs és Betty között. A pár konfliktusa végül egy csúnya vitában csúcsosodik ki, aminek eredményeképp Balázs megüti Bettyt. „Ezek komolyan megkoreografált jelenetek voltak. Nehéz egy ilyen felvételt megcsinálni, mivel minden civil érzelmünket kívül kell hagyni, amennyire ez lehetséges. Ez működött is, bár volt némi bűntudatom, de csak azért, hogy minél gyorsabban fel tudjuk venni a jeleneteket, és ne kelljen fájdalmat okoznom Zsófinak” – kezdte Száraz Dénes, akit a forgatási szünetben kolléganője, Szabó Zsófi vigasztalt. „Az első ilyen jelenet után Zsófi jött oda hozzám, hogy nyugtatgasson. Nem volt egyszerű, de nagyon várom, hogy lássam, mit hoztunk össze. A civil életben természetesen soha nem emelnék kezet egy nőre, egyébként sem vagyok az agresszió híve. Csak a családom, a szeretteim védelmében tudom elképzelni, hogy verekedésbe keverednék” – tette hozzá a színész.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top