TV-sztárok

VV6: őt küldik párbajozni a villalakók

Elképesztő fordulattal és ármánnyal dobta be magát VV Dávid a villa élcsapatába: arra buzdítja a többieket, hogy őrá pakolják a jelet.

VV6: Őt küldik párbajozni a villalakókTervei szerint ugyanis ő lesz a kiválasztott, ezután pedig kihívja Vikit, akit majd kint is hagy. Senkiben nem merült fel a kérdés, hogy mégis mitől ennyire biztos a sikerben, de egyre többen csatlakoznak a tervhez, Józsi, Teo, Charlotte és Aurelio, úgy tűnik, biztosan partnerek.

Dávid egyébként nagyon lelkes. A riportszobában elégedetten konstatálta az eseményeket: “Nem gondoltam volna (a többiekről), hogy ennyit filóznak egyes kérdéseken. Úgy látom, hogy azért agyasabbak ebből a szempontból. Tehát lehet, hogy hülyék, és deviáns az összes, de azért látszik, hogy ezen a kérdésen azért elég jól rajta vannak.” Újdonsült szövetségesei biztosan örömmel hallgatták volna tervén kívül ezt a véleményét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top