TV-sztárok

Óriásit villantott Miley Cyrus – galéria

Az énekesnő Kanadában koncertezett, ahol szokás szerint hozta a formáját.

Villantáshegyek, erotikával fűszerezett produkciók, törpék, szőrös, életnagyságú figurák, egy gigantikus hot dog, valamint egy Óriásit villantott Miley Cyrus - galériaback-up táncosnak öltözött Bill Clinton-imitátor – valahogy így nézett ki Miley Cyrus Bangerz-turnéjának első állomása. Az építkezésen pucéran vonagló énekesnő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, s minden tekintetben pontosan azt hozta, amit az emberek vártak tőle. Villantott is, hozzá pedig még énekelt is egy keveset (ami alapvetően egy énekes dolga, ugye), úgyhogy tényleg egy rossz szava nem lehet senkinek. De mégis van: a koncertre jegyet váltott rajongók ugyanis (sokadszorra) megbotránkoztak a gyerekeket nem szívlelő Miley viselkedésén. Míg egyeseket az borított ki, hogy az énekesnő most sem viselt túl sok textilt magán, addig másoknál az verte ki a biztosítékot, hogy Mrs. Villantókirálynő az egyik produkciója során enyelgésbe kezdett a színpadon táncoló Bill Clinton-imitátorral, aki elé aztán – egy kis taperolás után – szépen le is térdelt. A produkció ezen része olyannyira hitelesre sikerült egyébként, hogy szerintünk simán lehetne bármelyik felnőttfilm nyitóképkockája is akár.

De szerencsére ezenkívül is volt még móka bőven az este folyamán, például egy hiánypótló műsorszám: hot dogon vonaglás. Galériánkban megnézheted a hol térdelő, hol villantó Miley-t:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top