TV-sztárok

Hódi Pamela hajlandó találkozni Berki állítólagos nőjével

Hódi Pamela úgy döntött, találkozik a titokzatos barna hajú hölggyel, akivel Berki Krisztiánt hetekkel ezelőtt lefotózták.

Egy hetekkel ezelőtt előkerült fotó, amin Berki Krisztián látható egy barna hajú hölggyel, párjánál, Hódi Pamelánál teljesen kiverte a biztosítékot, összepakolt, és elhagyta kislánya édesapját. Az eset után a fiatal anyuka most úgy döntött, találkozik a titokzatos nővel – írja a Bors. “Úgy döntöttem, beszélek vele, mert szeretném tudni az igazságot. Krisztián lépéseket tett azért, hogy megbocsássak, így most éreztem elérkezettnek az időt arra, hogy a dolog végére járjak” – mondta Pamela, aki azt is elárulta, hogy Berki kezdeményezte a találkozót. “Megkértem Szonját, hogy találkozzon Pamelával. Szerettem volna tiszta vizet önteni a pohárba, mert mindenki azt hiszi, hogy rosszban sántikálok. Most be fog bizonyosodni, hogy megint tévedtek, Pamela is” – nyilatkozta Berki.

Hódi Pameláról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top