TV-sztárok

Meglepő dolgot árult el az Így jártam anyátokkal producere – galéria

Március 24-én debütál a Comedy Centralon az Így jártam anyátokkal utolsó évada. A sorozat producere érdekes titkokat árult el a kilencedik évadról.

Pár hét, és kiderül, hogyan is járt Ted gyermekei anyjával. Az évek során a gyermekek is felnőttek, ez azonban komoly fejtörést okozott Craig Thomasnak és Carter Baysnek, a sorozat producereinek. A szakemberek ugyanis attól tartottak, hogy Ted hosszas mesedélutánjai alatt kisgyerekekből fiatal felnőttekké váló Mosby gyerekek esetleg annyira megváltoznak, hogy a közönség nem ismer rájuk. Ezért már a második évad alatt kézen fogták David Henrie-t és Lyndsy Fonsecát, hogy felvegyék velük a szitkom befejezését. A szalagot pedig elzárták a külvilág szeme elől. Azóta sem került idegen kezekbe, pedig nem egy nagy sikerű mozifilmet sikerült már premier előtt kiszivárogtatni az internetre.

A sorozat kiéhezett rajongói pedig készíthetik ülő izmaikat, hiszen március 24-én rögtön négy részt is megnézhetnek. “Mindig ez volt a terv, tudatosan haladtunk a nagy fináléig, és egy jól átgondolt üzenettel szeretnénk majd elengedni a nézők kezét a befejezés után” – nyilatkozta Thomas, aki fájó szívvel búcsúzott a sorozattól. 

Hogy a sorozat főszereplői mennyit változtak az évek alatt, azt galériánkban megnézheted!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top