TV-sztárok

Gregor Bernadett megsértődött, és visszamondta a Szombat Esti Lázat

A Bors információi szerint Gregor Bernadett megsértődött az RTL KLubra, és visszamondta a Szombat Esti Lázban való szereplését.

A Bors úgy tudja, Gregor Bernadett azért sértődött meg, mert az RTL Klub Fókusz című műsorában felelevenítették a színésznő egykori kapcsolatait. A hamarosan induló Szombat Esti Lázban való szereplését párja, Szarvas Attila is visszamondta. “Megdöbbenve fogadtuk a hírt, de természetesen tudomásul vettük. Nem értjük mi sem a sztárpár döntését, talán megsértettük volna Gregor Bernadettet azzal, hogy egy riportban a korábbi életéről is beszéltünk? Helyük nem marad üresen, az új pár már lelkesen, teljes erőbedobással készül a műsorra” – mondta Schiwert-Takács László, a Szombat Esti Láz kreatív felelős szerkesztője, aki azt is elárulta, hogy a napokban nyilvánosságra hozzák az új pár nevét. Gregor Bernadett és Szarvas Attila nem nyilatkozott az ügyben.

Gregor Bernadett megsértődött, és visszamondta a Szombat Esti Lázat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top