TV-sztárok

Ezért nézett lakást Velencében Berki Krisztián

Békülésképp utazott a romantika egyik fővárosába Berki Krisztián és Hódi Pamela, és két városnézés között azért az üzletre is szántak időt.

Ezért nézett lakást Velencében Berki KrisztiánA napokban tért haza olaszországi romantikus pihenéséről Berki Krisztián és Hódi Pamela. Aki követi az Édes Életet, az tudja, hogy az ifjú szülők békülni mentek Velencébe. Hogy a herevasalt realityszereplő összekösse a kellemest a hasznossal, a romantika mellett az üzletre is szánt némi időt. Többen meg is döbbentek, amikor Berki és kedvese egy magyarul beszélő ingatlanos kíséretében több millió eurót érő otthont néztek meg.

Befektetésekkel foglalkozik

Bár a napokban sokakat felpaprikázott, amikor százmilliós vagyonáról beszélt Hajdú Péternek, a hétfő reggeli Mokkában kiderült, nem magának nézte az álomotthont. “Velencében néztem lakást, ami jó pár millió euró. Nem azért néztük meg, hogy átköltözzünk oda, hanem befektetés jelleggel. Szerencsére vannak olyan partnerek a környezetemben, akikkel lehet üzletet kötni, és bizonyos emberek pénzét én kezelem. Ha ez sikeres, akkor nálam is marad valamennyi” – árulta el a TV2 reggeli műsorában Berki, aki így részben arra a sokakat foglalkoztató kérdésre is válaszolt, hogy mivel keresi a kenyerét.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban nézheted vissza:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top