TV-sztárok

Bárdos András: “Voltak bennem gátlások”

Bárdos Andrással a Szombati Esti Láz első adását követően arról beszélgettünk, hogy mely dolgoktól tartott a táncparkettre lépést megelőző percekben.

További SZEL cikkek!
– Csodaszép kismama Ördög Nóra – galéria

– Szupermodell ruháját kapta az adásra Szinetár Dóra – fotó

Hosszú várakozást követően szombaton este végre elstartolt a Szombat Esti Láz 2014-es szériája. Az első adás két okból volt igazán különleges: egyrészt a nézők most először láthatták újra műsorvezetői pozícióban az ismételten anyai örömök elé néző Ördög Nórát, másrészt pedig kiderült, mennyire sikerült felépülnie Máté Krisztának a komoly térdsérüléséből. Az egykori híradósért rengetegen szorítottak az elmúlt hetekben, az egészségi állapotának javulásért azonban minden bizonnyal a férje, Bárdos András drukkolt a legjobban.

A Hír24 híradósa az adást követően többek között arról is mesélt nekünk, hogy milyen érzések kavarogtak benne a parkettre lépést megelőzően, valamint azt követően. “Borzasztó kevés időnk volt a felkészülésre, s bár igaz, hogy napi három-négy órát próbáltunk, edzettünk, de a helyzet az, hogy ez pont arra volt elég, hogy megtanuljam, melyik lábammal lépjek. A feladatot egyébként úgy érzem, hogy teljesítettem, igazából nem is rontottam, mindig oda léptem, ahova kellett” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Bárdos András, aki azt is elárulta: a kondijával abszolút nincsen probléma, ami annak köszönhető, hogy rendszeresen látogatja az edzőtermet.

A híradós kifejezetten egészségesen étkezik, na persze olykor előfordul, hogy ő is bűnbe esik: az anyósa csirkepaprikásának például nem tud s nem is akar ellenállni. András emellett azt is megosztotta velünk, hogy az első adást megelőzően nagy volt benne a félsz. “Voltak bennem bizonyos gátlások, amelyeket nem tudom, hogy sikerült-e teljes egészében leküzdenem, ez egyelőre még számomra is kérdés. Azt gondolom, a jövő héten fog igazán kiderülni, hogy túl vagyok-e már ezen a szörnyű égető, arcpirító érzésen, hogy esetleg valami olyasmi helyzetbe kerültem, amiben nem tudok jó lenni. Igazából azt sem tudom, hogy valóban nem tudok-e jó lenni benne, vagy csupán arról van szó, hogy a már említett gátlások miatt vagyok ilyen »bénult«” – mosolygott András, aki a műsort megelőző percekben két dologtól tartott igazán. “Féltem, hogy szégyent hozok a táncpartneremre, Molnár Andira, akit nagyon megkedveltem az elmúlt hetekben, éppen ezért nem akartam csalódást okozni neki. Emellett rendkívül izgultam a feleségemért: miközben a parketten volt, folyamatosan csak az arcát figyeltem, azt, hogy mit látok rajta: fáj-e a lába, baj van-e, vagy hogy minden rendben. Szerencsére az utóbbit szűrtem le a tekintetéből – ekkor nyugodtam meg.”

Bárdos András:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top