TV-sztárok

Jáksó László akkor sem táncolhatna, ha szeretne

Jáksó László neve már tavaly is felmerült a Szombat Esti Láz kapcsán, akkor azonban nem zsűritagként, hanem amatőr táncosként. A műsorvezető elárulta, miért mondott nemet arra a felkérésre, és miért ült be most a zsűribe.

További SZEL cikkek!
– Csodaszép kismama Ördög Nóra – galéria

– Szupermodell ruháját kapta az adásra Szinetár Dóra – fotó

Mint arról a Nők Lapja Café is beszámolt: szombaton végre elindult a Szombat Esti Láz 2014-es szériája, amely rengeteg izgalmas pillanatot tartogatott mind a nézők, mind pedig a produkcióban szereplő hírességek és profi táncosok számára. Az idei évad több szempontból szakított az eddigi hagyományokkal, értjük ezalatt azt, hogy a műsor nem élőben, hanem felvételről megy, Ördög Nóra egyedül viszi a show-t, valamint hogy – a korábbi évekkel ellentétben – nincsenek kieső párok. A show menetrendjével együtt a zsűri is megújult: idén Keleti Andrea, Esztergályos Cecília, Csonka András, valamint Jáksó László bírálják a látottakat. Utóbbi szemmel láthatóan élvezi a zsűrizést, hosszú mondatokban fejti ki a véleményét a produkciókról, sőt mi több, a mondanivalójába olykor egy-egy személyes történetet is belecsempészik.

A Class FM műsorvezetője lapunknak elárulta: ez nem tudatos lépés a részéről, sokkal inkább amolyan zsigerből jövő dolog. “Én azt mondom, amit érzek, ami eszembe jut. A műsor előtt megkérdeztem a készítőket, hogy van-e valami elvárás a bírálással kapcsolatban, ők azonban azt mondták, hogy arról és úgy beszélek, ahogy szeretnék” – nyilatkozta nekünk Jáksó László, aki az első adásban előszeretettel heccelte Bárdos Andrást, valamint Máté Krisztát. Na nem azért, mert bármi problémája lenne a házaspárral, épp ellenkezőleg: az ismeretségük messzire nyúlik vissza.

Jáksó László akkor sem táncolhatna, ha szeretne“András egy választható kurzus keretein belül kamera előtti mozgást tanított nekem – már amikor bent voltam az órán. Krisztával pedig csoporttársak voltunk az egyetem alatt, akkor és azóta is jó viszonyt ápolunk” – avatott be minket a részletekbe Jáksó, aki azt is elárulta, hogy pontosan mikor és miért döntött úgy, hogy többet nem hajlandó táncolni – bizony, még buliban sem. “Sokáig nem ellenkeztem, amikor a barátaim egy-egy parti alkalmával be akartak vonszolni a tánctérre, azonban a harmincadik születésnapomon eldöntöttem, hogy kész, ennyi volt, túlságosan öreg vagyok én már a táncoláshoz” – mondta a Heti Hetes házigazdája, aki azóta csak ülő pozícióból szemléli a táncparkett ördögeit.

Pedig korábban őt is felkérték a műsorban való szereplésre – s mielőtt bárki azt hinné, nem a tánctudása, vagy éppen annak hiánya miatt mondott nemet. “Az idő tájt szó szerint darabokra törtem a lábam, és nem is az volt igazán a probléma, hogy lemezek és csavarok tartották össze (és tartják a mai napig), hanem hogy a felépülés az egy igencsak hosszadalmas dolognak bizonyult. Hirtelen, egyik pillanatról a másikra történő gyógyulás maximum a filmekben fordul elő, ez meg a való élet” – zárta rövidre a műsorvezető, aki a balesetnek köszönhetően máig sántít az egyik lábára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top