TV-sztárok

Nőcis tartalmak a UPC Direct kínálatában!

Sorozatok, romantikus filmek és sztárok minden mennyiségben. Azt mondják, a nők erre vágynak, amikor leülnek a tévé elé.

Mi nők azonban sokfélék vagyunk, és hát valljuk be a filmek mellett, a divat és a jó zenék sem hagynak hidegen bennünket. A UPC Direct kibővült csomagjában én is megtaláltam az új kedvenceimet!

Divat és életmód minden mennyiségben
Az új elérhető csatornák között nekünk a Fashion TV lett a kedvencünk. 16 éves lányom ugyanis imádja a divatot és a szépségipart. Megjegyzem, én is! A kifutók csodás világa mindig is nagyon érdekelt mindkettőnket. A Divat reggeli, igazán jól indítja a napunkat. Ötleteket merítünk, hogy ne álljunk tétován a tükör előtt, hogy mit is vegyünk ma fel! Ez az egyetlen 24 órás divatcsatorna, ahol tényleg mindent megtudhatunk erről a csodás világról.

Nőcis tartalmak a UPC Direct kínálatában!

A TLC életmód műsorait is  figyelemmel követjük. A csatorna műsorainak készítői pontosan tudják, milyenek a nők. Sokrétűek, változatosak, különlegesek, mindenfélék.

Meghökkentő, tabukat döntögető műsoraikban nagyon sok különlegességgel találkozhatunk. A Szűzoltók kínos témát boncolgat: felnőtt szűz emberek mesélik el történetüket, fedik fel előttünk életük kihívásait, igazságait és az elvárásaikat.
Még pikánsabb téma a Házasság extrákkal! Itt a swingerklubbok, párcserék történeteit ismerhetjük meg.

A Szuperpumák három nőről szól, akik sokkal fiatalabb társat találtak maguknak, és úgy vélik az életkor csak egy szám. Az 53 éves Jude, a 65 éves Stephanie, és a 76 éves Hattie olthatatlan szomjjal vágynak a fiatalabb férfiakra és saját bevallásuk szerint extrém életet élnek.
De nemcsak ilyen extrém témákkal találkozhatunk. A Tortakirály vagy a Konyhafőnök révén bepillantást nyerhetünk a profi szakácsok, cukrászok világába, ahol semmi nem lehetetlen.

Ma Celeb vagyok! című műsor pedig három fiatalt mutat be, akik Hollywoodban szeretnének sikert aratni énekesként, színészként és modellként. Ez a három fiatal  Sandy, Amber és Michelle! Ők a tini lányom kedvencei.

Minket csajokat, azért a zene is lázba hoz, ezért  a Music Choice, vagyis az új 10 audio csatornát tartalmazó szolgáltatás elérésnek is nagyon örülünk. Ezt főzés, takarítás közben is hallgathatjuk, ha éppen nincs időnk leülni a tévé képernyője elé. A jó hangulat pedig garantált!

Nőcis tartalmak a UPC Direct kínálatában!

A Music Choice ugyanis különféle műfajokra fókuszál, így tényleg azt hallgatjuk, ami nekünk tetszik. Ez a 10, különböző zenei irányzatot felölelő digitális szolgáltatás már az első pillanatban elvarázsol mindenkit.

Örömhír, hogy ezek az újdonságok – a Fashion TV, a TLC és a Music Choice – pedig már a Direct Medium csomagban is elérhetőek.

A UPC Direct műholdas TV szolgáltató csomagjai között mindenki megtalálhatja a számára legjobb csatornákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top