TV-sztárok

Könnyekben tört ki Szulák Andrea – videó

Szulák Andreát olyannyira megérintette Rózsa Rita produkciója, hogy könnyekig meghatódott.

Már javában tart a TV2 hatalmas népszerűségnek örvendő műsora, Az ének iskolája. Vasárnapra összeállt a teljes névsor, kiderült, kik azok a kisdiákok, akik hétről hétre bizonyíthatják majd a tehetségüket.

Szulák nem leplezte az érzéseit

Könnyekben tört ki Szulák Andrea - videóA vasárnapi adásban aranyos, vicces és megható produkciókat egyaránt láthattunk: Radics Jani például egy Oláh Gergő-dallal lépett a színpadra, míg Rózsa Rita egy magyar népdalt adott elő. A félig afrikai, félig magyar tinédzser hatalmas átéléssel énekelte el az ominózus nótát, a dicséret pedig nem maradt el: Szandi, Hajós András, Király Viktor, Szulák Andrea és az osztályfőnök, Friderikusz Sándor is mind elismerően nyilatkoztak a produkciójáról.

Rita előadása után – Szandihoz hasonlóan – Szulák Andrea is őszintén beszélt arról, mit váltott ki belőle a produkció, és az érzelmeit sem leplezte. Az énekesnőt olyannyira megérintette Rita produkciója, hogy könnyekben tört ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top