TV-sztárok

Kiakadt a Hajdú házaspár

Felháborodott a nem létező pornóvideója miatt Sarka Kata és Hajdú Péter, most perre viszik az ügyet – írja a Bors.

Egy közösségi oldal pénz és lájk begyűjtése céljából azt hirdeti, hogy náluk megnézhető a Hajdú házaspárról egy erotikus felvétel. Az oldalt azonban hiába nyitja meg a felhasználó, nem lát semmiféle videót. Ahogy a Nők Lapja Café megírta, Hajdú Péter egy korábbi, közösségi oldalán megosztott bejegyzésében már cáfolta a videó létezését. A Hajdú házaspárt felháborítja, hogy szélhámossághoz használják fel a nevüket, ezért jogi útra terelik az ügyet – írja a Bors.

“Nagyon bosszantó, Peti azonnal felhívta az ügyvédünket, hogy tegye meg a megfelelő lépéseket. Felháborít ez az eljárás, amivel becsapják az embereket. Érdekes egyébként, hogy mennyien kíváncsiak a nem létező homevideónkra. Miután valaki rákattint erre az oldalra, ez megjelenik az üzenőfalon, amit a lájkoló összes ismerőse lát, és én is. Innen tudom, hogy kíváncsi lett volna ránk sok munkatársunk, néhány egykori tanárom, gyerekkori szomszédom, de még celebek is” – mondta Sarka Kata.

Sarka Katáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top