TV-sztárok

VV Éva bevallotta, évekig drogozott

Baukó Éva Joshi Bharatnak mesélt az élete azon időszakáról, amikor folyamatosan kábítószerezet, és bulizott.

VV Éva, vagyis Baukó Éva nemrég új életet kezdett, azonban hosszú út vezetett idáig. A ValóVilág negyedik szériájának játékosa a minap Joshi Bharat – Másképpen című műsorában vendégeskedett, ahol az édesapjával való hullámzó kapcsolata mellett az alkohol- és kábítószerproblémáiról is őszintén mesélt.

Majd’ három éven keresztül kábítószerezett

Éva azt is elmesélte, hogy tizenhét és fél éves volt, amikor otthagyta a gimnáziumot. “Belekeveredtem egy rossz társaságba, elkezdtem kábítószerezni, és tizenhéttől olyan húszéves koromig kábítószereztem, meg buliztam, és ezt nagyon-nagyon megbántam” – vallott az élete VV Évaeddig nem ismert szegmenséről Éva, aki húszévesen – a szeretteinek köszönhetően – rádöbbent arra, hogy változtatnia kell az életén.

Akkor döntöttem el azt, hogy megcsinálom az érettségit, két év alatt estin végeztem el, és emelt szintű törivel meg emelt szintű magyarral felvettek a Corvinus Egyetemre” – mondta Éva, aki ezt követően arról is mesélt Joshinak, hogyan siklott ki újra az élete. Az egykori botrányhősnővel készült teljes beszélgetés ma délelőtt 11 órakor látható a FEM3 csatornán.

Galériánkban megnézheted, hogyan alakult át Baukó Éva:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top