TV-sztárok

Betekintést engedett ruhája alá Liptai Claudia

Liptai Claudia elárulta, hogyan rejti el testi hibáit – írja a Bors.

Liptai Claudia olyan titkot árult el a közönségnek Tóth Bori divatbemutatóján, amiről a legtöbb nő mélyen hallgat – írja a Bors. “Mindenkinek van olyan testrésze, amelyet nem szeret, és mérettől függetlenül vannak olyan ruhadarabok, amelyekben a nők kényelmetlenül érzik magukat. Emellett a nem kifejezetten modellalkatú hölgyek is szeretnének felvenni olyan ruhát, amely nem zsákként borítja testüket, hanem légiesek, nőiesek és csinosak benne” – mondta Liptai Claudia, aki Tóth Borival egy különleges, karcsúsító fehérneműt tervezett, amit maga is használ.

“A Skinny Skin vékony, testszínű, nem látható darab, ami alapvetően optikai tuningnak indult, hogy eltüntessük a stúdió mindent felnagyító és előhozó speciális világítása miatt ruha alól ki-kivillanó pluszokat, redőket… Először csak egy egységes textúrát szerettünk volna. De időközben rájöttünk, hogy a hétköznapokban is tökéletes és kényelmes, amiben csinosnak érzem magam”mondta a műsorvezetőnő.

Liptai Claudia új kollekciójáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top