TV-sztárok

Vége a Szulejmánnak, készül a folytatás – videó

A múlt szerdán került adásba a Szulejmán című sorozat utolsó adása Törökországban. A sikeres sorozat készítői azonban újabb kosztümös szappanoperára készülnek. Mutatjuk, mire!

Ez a nap is eljött! 2011. január 5-én sugározta az egyik török kereskedelmi csatorna a Szulejmán első részét, az utolsót pedig a múlt hét szerdán. A sorozat hihetetlen népszerűségét jelzik, hogy az utolsó rész forgatásakor versengés kezdődött az isztambuli borbélyok között, hogy ki vágja le Halit Ergenç négy éve viselt szakállát – természetesen az ingyenreklám érdekében.

Vége a Szulejmánnak, készül a folytatás - videó

 

A Szulejmánt idehaza 2013. január 9-én kezdte vetíteni az RTL Klub, így jó darabig nem kell még lemondanunk kedvenc kosztümös sorozatunkról, de a törökök sem maradnak történelmi szappanopera nélkül. A Szulejmán készítői ugyanis már forgatják a Kösem szultánáról szóló szériát. Kösem szultána az egyik legerősebb asszony a török történelemben, már gyermekként igen nagy befolyással bírt. Az életéről szóló sorozat 2015-ben kerül képernyőre. A főszerepet az első részekben egy tehetséges kislány alakítja majd, de úgy hírlik, a felnőtt Kösem szerepére a készítők a Szulejmán sorozat Hürremét alakító Meryem Uzerlit szerződtették.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top