TV-sztárok

Felveti a pénz Radics Gigit

A Bors információi szerint havi másfél milliót keres Radics Gigi, aki mostantól maga döntheti el, mire költi sztárgázsiját.

Radics Gigi nagykorú lett, így maga döntheti el, hogy mire költi megkeresett pénzét. A Bors információi szerint a fiatal énekesnő havi másfél milliót is megkeres. Gigi édesapja szerint azonban még nem jött el az ideje annak, hogy lánya maga kezelje a pénzét. “Ha a lányom úgy akarná, megtehetné, hogy saját maga kezeli a pénzét, de Gigi nem anyagias, és még szüksége van a szülei segítségére. Bár a lányom jogilag nagykorú lett, belül még egy kislány. Mi nem azok a szülők vagyunk, akik feléljük a gyerekük pénzét. Eddig is vigyáztunk rá, tartalékoltuk és beosztottuk. A lányom tisztában van vele, hogy mennyit keresett. Mindent megveszünk neki, ami természetes, mivel a családi bevétel nagy részét az ő keresete teszi ki” – mondta az apuka, Radics Tamás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top