TV-sztárok

Megviselte családját Hajdú Péter szereplése

Hajdú Péter örömmel elfogadta a felkérést, hogy az Édes Élettel forgasson, de családját nagyon megviselte a szereplés – írja a Bors.

Hajdú Péter betekintést enged családja mindennapjaiba, ugyanis vendégszereplőként ő is forgatott az Édes Élettel – írja a Bors. “Összesen négy napig forgattunk a stábbal, rendkívül izgalmas és érdekes volt a munka, hiszen sokszor nem úgy alakultak a szituációk, mint ahogy arra számítottunk. Édesanyám, Kata és a gyerekek, Noncsi és Dávidka is voltak olyan áldozatkészek, hogy belementek a forgatásokba, de tudom, fárasztó négy nap volt ez az egész család számára. Az egész napos forgatási munka szinte semmi nem volt ahhoz az érzelmi megpróbáltatáshoz képest, amin mind a gyerekeknek, mind nekünk, szülőknek keresztül kellett mennünk” – mondta Hajdú Péter.

Hajdú Péterről és családjáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

A harmadik alkalommal megrendezett miskolci programsorozat idén is tarolt. Hajdú Péter azonban nem merészkedett védelem nélkül a nép közé. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top