TV-sztárok

Szentpéteri Csilla keményen beszólt Mága Zoltánnak

Szentpéteri Csilla szerint kezd elborulni Mága Zoltán elméje – írja a Bors.

Mága Zoltán pályafutása harmincadik évének tiszteletére egy klippel lepte meg rajongóit, amely sokaknál kiverte a biztosítékot, köztük Szentpéteri Csillánál is – írja a Bors. “Oly mértékben visszatetsző, hivalkodó, ízléstelen, szociálisan értéktelen, öntömjénező, kivagyiságtól hangos, hogy csak arra tudok gondolni, tán megborult az elméje. Lassan ő maga is azt hiszi, hogy ha a pápa még nem is, de tán az Úr hamarosan leborul elé” – írta Szentpéteri Csilla, aki a lapnak így nyilatkozott: “…Nekem más az elképzelésem a jótékonykodásról, ehhez nem kellenek kamerák. Teréz anya is csendben tette a dolgát.”

Mága Zoltánt nem sikerült elérnie a lapnak, de közösségi oldalán reagált a bírálatra: “Nem tudok és nem is akarok mindenkinek megfelelni. Úgy láttam, néhány emberben megütközést keltett egy bejegyzésem… Nos, üzenem azoknak, akik rosszallásukat fejezték ki: a felvétel egy videoklip részlete, amelyet a Hegedűvel a világ körül címmel indított turnésorozatom alkalmából készített az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb televíziótársasága.” 

Az említett videót most itt is megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top