TV-sztárok

Kéz a kézben jelent meg Árpa Attila és felesége

<p>Néhány hete még <a href="https://nlc.hu/sztarok/20140424/arpa-attila-toman-szabina-hazassag-valsag/" target="_blank">házasságuk válságáról </a>cikkeztek a lapok, kedd este azonban kéz a kézben, a legnagyobb egyetértésben jelent meg Árpa Attila és Tomán Szabina egy filmpremieren.</p>

Mosolyogva, egymáshoz simulva érkezett meg a házaspár az Utóélet című film premierjére – írja a Bors. A házaspár a vetítés előtt a legnagyobb egyetértésben szórakozott. A lap szerette volna megszólaltatni őket, hogy akkor mi az igazság állítólagos házassági válságukról, ők azonban nem reagáltak a hívásokra.

Árpa Attila és felesége egy 2013-as rendezvényen
Árpa Attila és felesége egy 2013-as rendezvényen

Idén tavasszal reppent fel a pletyka, hogy a média fenegyereke és gyönyörű, modell felesége komoly problémákkal küzdenek. A jól értesültek szerint Árpa Attila felesége érezte úgy, hogy már nem működik a kapcsolat, állítólag a válókeresetet is be akarta adni. Bár az Argo rendezője tagadta a pletykákat, sehol nem lehetett őket együtt látni, ráadásul Facebook-oldalán sem tűntek fel családi fotók, és nyaralni is csak kislányával kettesben ment. Bár a közeli ismerősök állítják, a házaspár egyre jobban távolodik el egymástól, a jelek szerint sikerült megmenteni nyolc éve tartó házasságukat, vagy legalábbis nagyon dolgoznak rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top