TV-sztárok

Ilyen lesz a Terápia második évada – fotók

Hogyan dolgozzunk fel egy zátonyra futott házasságot? Újraéledhet több évtized után egy gyermekkori szerelem lángja? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Terápia második évadában Dargay András – a problémákat azonban most nem a páciensek vetik fel, a pszichológus saját maga miatt keresi a válaszokat.

Für Anikó a Mácsai Pál által alakított pszichológus exfeleségét, Juditot, Kováts Adél pedig a rég elfeledett szerelmet játssza az HBO saját gyártású sorozatának új részeiben. “András és Judit házassága teljesen megromlott, úgy döntöttek külön folytatják életüket. A második évad kezdetén már külön élnek. Ennek ellenére megmarad közöttük a kapcsolat, hiszen valaha összetartoztak és a gyerekek is összekötik őket. A feleség talán már visszakozna, András életében azonban felbukkan egy régi-új szerelem. Ő talán már lezárta ezt a kapcsolatot, és továbblépett” – árulta el Für Anikó. Az eredeti sorozat második évadában Dargay felesége egyáltalán nem szerepel, a magyar adaptáció ebben is újdonságot hoz a többihez képest.

Interjúk, exkluzív fotók, videók, és kulisszatitkok – Terápia 2. évad!

Dargay Andrást a válást követően gyerekkori szerelmével hozza össze az élet, a különleges nőt Kováts Adél alakítja. “András és Annamária kiskoruktól egy házban nőttek fel, gyerekkori barátságból alakult ki a fiatalkori szerelem. Később a kapcsolat megszakadt, és csak hosszú évek után, egy véletlen folytán találkoznak újra” – árulta el az Annamarit alakító színésznő, akinek sok olyan esetről van tudomása, amikor valaki újra összekerült gyerekkori szerelmével, és jól működő kapcsolatot alakított ki. A Terápia új évadát október 27-től láthatják a nézők az HBO-n és az HBO GO-n.

Íme, az első fotók az új évadból:

Ilyen lesz a Terápia második évada - fotók
Ilyen lesz a Terápia második évada - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top