TV-sztárok

Milliókat kerestek a dzsungellakók

Akár kimentik őket, akár nem, fix összeget kapnak az ott eltöltött időért – írja a Blikk.

Megérte a celebeknek Dél-Afrikába utazniuk. A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjai átlagosan napi félmillió forintot kereshettek az embert próbáló feladatok, bátorságpróbák teljesítésével.

Bár Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a szerződésekre hivatkozva nem árulhatott el bizalmas információkat, a Blikk megtudta, három fizetési kategóriába sorolták a sztárokat. “Óriási népszerűségnek örvend a műsor. A csatorna pedig ennek megfelelően díjazza a résztvevő sztárokat. Mindenkinek fix szerződése van. Tehát aki egy hét után kiesett, az ugyanúgy megkapja a megállapodásában szereplő pénzt, mint az, aki majdnem két hétig odakint éhezett. Ugyanakkor milliós eltérések vannak a honoráriumok között – mondta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő személy.

A Blikk információi szerint a legjobban fizetett sztár Szabó Zsófi, Erdei Zsolt és Bea asszony, míg a legkevesebb Krasznai Tünde, Novák Angéla és Dudás Miki fizetése volt.

A celebekről készült képgalériánkat itt tekintheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top