TV-sztárok

Intim titkokat árult el Ördög Nóra és Majka

A Blikk olvasói faggatták a Rising Star műsorvezetőit magánéletükről, titkaikról. Míg Majka a házasságról fejtette ki véleményét, addig Ördög Nórát intimebb kérdésekkel bombázták az olvasók.

A Blikk szerkesztőségében válaszolt Ördög Nóra és Majka az olvasók kérdéseire. A kétgyermekes anyukát főleg intimebb kérdésekkel faggatták, még a szüzesség témája is előkerült.

“Fontos, hogy a baba megszületése után is figyeljenek a szülők a kettesben töltött időre. Legalábbis mi mindig ügyelünk arra, hogy Mici a saját ágyában, a saját szobájában aludjon, és hogy esténként nekünk is meglegyenek a kettesben töltött felnőttóráink” – mesélte Ördög Nóra, aki gyermekével együtt lépett színpadra új műsorában.

Eközben Majka a házasságról, illetve az esküvőről tartott rövid előadást, miután rengetegen kérdezték tőle, miért nem veszi el gyermeke anyját, Dundikát. “Minden alkalommal, mikor szóba kerül ez, felteszem magamnak a kérdést: pontosan miért is fizessek én milliókat azért, hogy a barátaim berúgjanak? És minden egyes alkalommal arra jutok, hogy nem akarom ezt! Sajnos vagyok annyira önző, hogy azt a pénzt, amit az esküvőre költenék, inkább magamra, magunkra költöm” – mondta a lapnak Majka, majd hozzátette, Hajni ugyan szeretne esküvőt, de ő is belátja, szívesebben nyaral, mint házasodik.

Intim titkokat árult el Ördög Nóra és Majka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top