TV-sztárok

Megszűnik a Napló a TV2-n

Az utolsó adást november 29-én láthatják a TV2 nézői. Vujity Tvrtko fájdalommal és hálával búcsúzik.

“November 29-én utoljára láthatják a nézők a Naplót – közölte a csatorna pénteken este. – A riportmagazin 1997 októbere, azaz a csatorna indulása óta fut a TV2-n. A műsorban számtalan érdekes témát, különleges sorsot, példás életutat és megható történetet mutattak be a riporterek. A Napló nyáron programstratégiai okokból új időpontra került. A műsor most megszűnik, és a stáb sem szerette volna folytatni a munkát az adott feltételek mellett. A Napló így 17 év után véget ér, és november 29-én egy búcsúadással köszöni meg a kitartó nézők figyelmét.”

Vujity Tvrtko ezt írta ki a Facebook-oldalára búcsúzóul:

“A Napló első riportereként és utolsó műsorvezetőjeként engedjetek meg nekem pár gondolatot: nagyon sok érzelem, fájdalom, örömteli emlék, élmény és keserűség van most bennem! Habár ennek nem így kellene lennie… ugyanakkor ez a pillanat, amikor le kell írnom: köszönöm a TV2-nek, hogy 17 éven keresztül teret adott a Hétköznapi Hősöknek, a civileknek, az igazi példaképeknek. Személyesen is köszönöm a Napló korábbi műsorvezetőinek, Kotroczó Róbertnek, Sváby Andrásnak és Azurák Csabának a nagyszerű munkát! Köszönöm Szalay Ádámnak, a Naplós család vezetőjének a fantasztikus éveket. Köszönöm riportereinknek, operatőreinknek, vágóinknak, MINDENKINEK, aki részese volt a műsor életének!

KÖSZÖNÖM A NÉZŐKNEK, NEKTEK, ÖNÖKNEK!!! Szeretném, ha a Napló szépen maradna meg mindenki emlékezetében!

Barátsággal: Vujity Tvrtko”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top