TV-sztárok

Chris Hemsworth-t választották a világ legszexibb pasijának

Hol van már a sármos George Clooney, a duplázó Johnny Depp és Brad Pitt, vagy épp Bradley Cooper, aki ugyan szerepel még a People magazin világ legszexisebb pasijainak választott listáján, de ellenállhatatlan sármja már csak a hatodik helyre volt elég. A magazin idén a Thor ausztrál sztárjának, Chris Hemsworth-nek a fejére tette fel a Világ Legszexibb Élő Pasijának járó koronát.

A jóképű színész mögött végzett a Galaxis őrzői sztárja, Chris Pratt, de A szürke ötven árnyalatának Christian Grey-je sem hiányozhatott a listáról.

Megnézem
Összes kép (1)

Chris Hemsworth karrierje 2009-ben a Star Trek filmváltozatával indult be igazán, azóta pedig olyan mozifilmekben bizonyított, mint a Hajsza a győzelemért, a Thor vagy épp a Bosszúállók. A 31 éves színész, akinek az év elején születtek meg az ikrei gyönyörű, magyar származású feleségétől, Elsa Patakytól, Jimmy Kimmel show-jában elárulta, mit gondol a megtisztelő címről. “Nagyon örülük neki, de leginkább az Élő részének, a szexi már csak bónusz” – viccelődött, és elárulta, felesége – aki korábban a Nők Lapja Café-nak is adott interjút – jót nevetett, amikor megtudta, hogy az ő férje az év legszexibb élő pasija.

Lapozd végig az elmúlt 29 év legszexibb pasijairól készült galériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top