TV-sztárok

Botrány a Rising Starban: összeugrott Kerényi és Majka

A Rising Star rangidős zsűritagja zokon vette a műsorvezető csípős megjegyzését.

Csúnyán összekülönbözött a Rising Star élő show-ja előtt a produkció műsorvezetője, Majka – aki kiütötte Liptai Claudiát – és az egyik zsűritag, Kerényi Miklós Gábor. A szócsata kis híján tettlegességig fajult – írja a Blikk.

A bulvárlap szerint pánikhangulat alakult ki a stábban, a Kossuth-díjas rendező – aki kritikájával nemegyszer kiakasztotta a nézőket – ott akarta hagyni az egész műsort két órával a kezdés előtt. Csak a rendezők könyörgésére békült ki Majkával, aki szerinte nem megfelelő stílusban beszélt vele.

Az esti élő show-ra való felkészülés során Kerényi Miklós Gábor lehunyt szemmel, hátradőlve koncentrált, amikor Majka megkérdezte a rangidős zsűritagot: “Tanár úr, alszik?!” Erre kapta fel a vizet a Kossuth-díjas rendező, aki azonnal visszaszólt keményen, ám Majka sem hagyta magát. Mire Kerényi közölte: vele sehol nem beszélhetnek így, és elindult kifelé a stúdióból – számolt be a Blikk a szócsatáról. A rendezők azonban közbeavatkoztak, és lehiggasztották őket.

Botrány a Rising Starban: összeugrott Kerényi és Majka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top