TV-sztárok

VV7: Sorozatos tragédiákkal sújtotta az élet VV Edinát

Edina el akarja engedni a múltat, ezért jött Erdélyből egészen Budapestig. A ValóVilág7 határon túli játékosának alig egy éve minden álma darabokra hullott, amikor édesapja, majd nem sokkal később szerelme is elhunyt – írja a Blikk.

Edinának remek élete volt, de egyszer csak minden összeomlott. “Tökéletes család voltunk mi négyen: apuka, anyuka, a bátyám és én, aztán apuka megbetegedett – mondta el a Blikknek a lány. – Nem gondoltuk volna, hogy ilyen tragikus kimenetele lesz, hiszen csupán egy fülgyulladással került kórházba. Aztán alig négy héttel később már halott volt.”

Nem sokkal a tragédia után egy férfi oldalán sikerült megtalálnia a boldogságot. Iszonyatos fájdalmában egy kis felüdülést jelentett ez neki, de sajnos nem tarthatott sokáig a kapcsolat.
“Nagyon sokat segített nekem az a fiú a gyászomban. Nem mellesleg pedig olyan szerelmes voltam belé, mint még addig soha senkibe. Azt hiszem, vele megéltem mindent, amit egy kapcsolatban meg lehet, de két hónappal apuka halála után őt is elvette tőlem a sors. Egy barátjával tartottak hazafelé a diszkóból, ittasan ültek kocsiba, ami kicsúszott alóluk, és egy betonfalnak ütköztek. Nem igazán tudtam még feldolgozni, hogy a számomra legfontosabb két embert elveszítettem.  Azért is vagyok itt, hogy új mederbe tereljem az életemet. Nem felejteni akarok, hanem elindulni egy új úton” – mondta el Edina, aki nemrég maga is veszélybe került.

VV7: Edinát nem kímélte az élet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top